BOY BRAHMS CURSE 300X429
BOY BRAHMS CURSE 300X429
Nieuws
19 februari 2020

The Boy: Brahms’ Curse – Prijsvraag

PRIJSVRAAG | Is er iets enger dan twee glazige, dode kraaloogjes die je door de kamer lijken te volgen? Poppen… brrr. Op 27 februari komt het vervolg op THE BOY in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor Nederlandse én Belgische bioscopen.

In het eerste deel van THE BOY zien we hoe een Amerikaanse nanny komt te werken voor een Engels gezin. Als dan blijkt dat de jongen waar ze voor moet zorgen een levensgrote pop is staat ze toch even raar te kijken. Dat neemt niet weg dat er bij de pop een lijst strenge regels hoort die ze tot op de letter moet volgen. Dat kan alleen maar fout gaan natuurlijk en dat doet het dan ook. Niet in het minst omdat de nanny na een tijdje vermoedt dat de pop misschien wel leeft …

In THE BOY: BRAHMS’ CURSE keert regisseur William Brent Bell (THE DEVIL INSIDE), met Katie Holmes in de hoofdrol, terug naar het landgoed Heelshire. Na een gewelddadige overval besluit Liza (Holmes) om met haar man Sean en hun getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt, lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet is dat de pop duivelse krachten bezit en die op het gezin zal botvieren.

We mogen van distributeur The Searchers kaarten weggeven voor THE BOY: BRAHMS’ CURSE. En deze keer hebben we kaarten voor Nederlandse én voor Belgische bioscopen. Er zijn 3 x 2 NL bioscoopkaarten en 10 x 2 BE bioscoopkaarten te winnen. Wil je kans maken op een setje dan moet je het volgende doen:

  1. Schrijf je in voor de Schokkend Nieuws-nieuwsbrief. (als je al ingeschreven staat is dat ook prima natuurlijk)
  2. Deel de prijsvraag (openbaar) op je eigen facebook tijdlijn. 
  3. Mail je naam en adres vóór 28 februari naar [email protected] en vermeld ook even of je kans wilt maken op de NL kaarten of de BE kaarten.

En met een beetje geluk zit jij binnenkort in een donkere zaal met vreemde mensen, terwijl kraaloogjes je vanaf het scherm bekijken. Succes!

19 februari 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!