b-movie-orchestra-flyer
b-movie-orchestra-flyer
Nieuws
22 januari 2012

The B-Movie Orchestra

b-movie-orchestra-flyer‘Funky bigband psycho-beat for erotic thrilling fiction’. Zo vat The B-Movie Orchestra zijn muzikale mix van swingende big-band muziek en donkere ritmes samen. Vanaf 25 januari op tournee.

De twaalf-koppige band onder leiding van Baz Mattie, voorheen drummer van Junkie XL, voorziet cultfilms uit de jaren zestig en zeventig live van een toepasselijke soundtrack. De visuele show is in handen van beeldsampler Jochem van Tol, die beelden van onder andere sci-fi babe BARBARELLA en de stoere cowboys uit THE GOOD, THE BAD & THE UGLY op het publiek afvuurt.

Wil je The B-Movie Orchestra in actie zien? Dat kan, want de band gaat op tournee en start heel toepasselijk op het International Film Festival Rotterdam. Kom op de openingsavond op 25 januari de stramme bioscoopknieën lekker losschudden! Het optreden van The B-Movie Orchestra tijdens het IFFR vormt de start van een tour langs diverse filmtheaters en poppodia. De band doet Amsterdam, Groningen, Ede, Leeuwarden, Hoorn, Brussel, Den Haag en Apeldoorn aan. Deze maand verscheen tevens het debuutalbum in de winkels en online.

Voor alle tourdata, het debuutalbum en meer: www.b-movie-orchestra.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!