PosterTexasChainsaw3D
PosterTexasChainsaw3D
Nieuws
30 oktober 2013

Texas Chainsaw 3D Prijsvraag

PosterTexasChainsaw3DPRIJSVRAAG | Overal in het land zijn al Halloween Horror Shows geweest, en het echte trick-or-treaten moet nog beginnen! Dan kan deze kettingzaagmoordenaar er ook nog wel bij: win een dvd van TEXAS CHAINSAW 3D!

Let op: we hebben het dus niet over de horrorklassieker van Tobe Hooper of de remake van Marcus Nispel uit 2003. TEXAS CHAINSAW 3D, geregisseerd door John Luessenhop, is een nieuw vervolg op Hoopers THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE. Onze bioscooprecensie lees je hier. Heather (Alexandra Daddario) ontdekt dat de grootmoeder die zij nooit heeft gekend haar een erfenis heeft nagelaten. Achter een zwaar beveiligde deur in de kelder van een kapitale woning op Homestead Road, Newt, Texas, om precies te zijn. Wacht! Horen we daar soms al iets ronken?

TEXAS CHAINSAW  was eerder dit jaar te zien in de bioscoop en kwam verleden week uit op dvd. Schokkend Nieuws, in samenwerking met distributeur eOne, verloot vijf exemplaren onder degenen die de volgende vraag goed kunnen beantwoorden.

Leatherface wordt in deze film gespeeld door Dan Yeager. Maar wie speelde de originele Leatherface?

 

Deze prijsvraag is inmiddels afgesloten, felicitaties aan de winnaars!


Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!