Hell Squad
Hell Squad
Nieuws
29 augustus 2018

Straight to Video op BUTFF

Hell SquadEVENT | Op zondagmiddag 2 september laten de videojunkies van Straight to Video het Amsterdamse LAB111 even achter zich en trekken naar Breda. Daar zijn ze te gast op het BUT Film Festival en ze nemen HELL SQUAD mee!

Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) en Willem van Rossum (LAB111) organiseren iedere maand in Amsterdam het ultieme video-avondje: Straight to Video. Daar draaien ze prettig gestoorde cultfilms uit hun omvangrijke VHS-collectie. Op zondagmiddag 2 september zijn de videojunkies te gast op het BUT Film Festival om een van hun favoriete tapes uit de verzameling te vertonen: HELL SQUAD (Kenneth Hartford, 1986)!

In deze krankzinnige kruising tussen RAMBO en SHOWGIRLS wordt de zoon van een Amerikaanse ambassadeur gekidnapt door terroristen uit het Midden-Oosten. Om hem te bevrijden wordt een aantal sexy strippers uit Las Vegas opgeleid tot meedogenloze commando’s! Of zoals de videotheekhoes het pakkend verwoordt: ‘Deze “spetters” zijn op geheime missie naar het Midden-Oosten, die hen áchter de linies en ónder de lakens brengt!’

HELL SQUAD, een film zo obscuur dat we alleen een trailer met Deense ondertiteling konden vinden.

Straight to Video: HELL SQUAD
Zondag 2 september, 14.00 uur
Chassé Cinema,
Claudius Prinsenlaan 8, Breda
Blijf op de hoogte via Facebook!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!