Straight to Video
Straight to Video
Nieuws
27 november 2018

Straight to Video: Good Cop, Bad Cop

Straight to Video EVENT | Op 30 november staat Straight to Video in het teken van stoere smerissen die het niet zo nauw nemen met de regels. Twee kick-ass politiefilms vol explosieve actie, adembenemende achtervolgingen en foute one-liners!

Schokkend Nieuws Filmmagazine en LAB 111 in Amsterdam presenteren iedere maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Programmeurs Willem van Rossum en Eric van der Woude vertonen twee films op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier! Video zoals video bedoeld is!

De editie van vrijdag 30 november staat dus in het teken van stoere smerissen, met als eerste film STONE COLD (Craig R. Baxley, 1991). Om te voorkomen dat het Hooggerechtshof wordt opgeblazen, wordt de geschorste agent Joe Huff door de FBI gedwongen te infiltreren in een gewelddadige motorbende. Daar komt hij oog in oog te staan met de sadistische bendeleider Chains Cooper (Lance Henriksen). Dankzij de vlotte aaneenschakeling van ruige kroeggevechten, bloederige schietpartijen en spectaculaire achtervolgingen, is STONE COLD een van de vermakelijkste actiefilms van de jaren 90.

Gevolgd door LIGHT BLAST. In deze Italiaanse Dirty Harry rip-off van Enzo G. Castellari (THE INGLORIOUS BASTARDS) wordt San Francisco afgeperst door een waanzinnige wetenschapper met een dodelijk laserkanon. De enige die hem kan stoppen is de schietgrage rechercheur Ronn Warren (gespeeld door Erik Estrada uit de politieserie CHiPS). LIGHT BLAST is van begin tot eind gevuld met explosieve actie en spectaculaire stunts op en rond de straten van Frisco!

Prijs: 7,50 en het eerste biertje is gratis! Klik hier voor tickets.

27 november 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!