93619 final score 0 230 0 341 crop
93619 final score 0 230 0 341 crop
Nieuws
20 februari 2014

Steun Final Score!

93619 final score 0 230 0 341 cropFINAL SCORE (1986) is een Indonesische wraakfilm uit de hoogtijdagen van de VHS-band, die nooit eerder op dvd werd uitgebracht. Tot nu! Dankzij crowdfunding! Payback time!

De Nederlandse webwinkel OMG Entertainment, gespecialiseerd in genrefilms, is in samenwerking met The Gentlemen’s Guide to Midnite Cinema (GGTMC) een crowdfunding campagne begonnen om FINAL SCORE op dvd uit te kunnen brengen. FINAL SCORE, met in de hoofdrollen Christopher Mitchum (zoon van Robert) en B-actiefilmster Mike Abbott, is een met actie volgepropte wraakfilm. Want: “Now some rotten son of a bitch has destroyed that peace forever!”

Omdat, zo schrijft  Martijn Knegt van OMG, het door het huidige financiële klimaat, de verdwijnende verkooppunten in Nederland en de afnemende interesse in fysieke media minder aantrekkelijk is om te investeren in een landelijke dvd-release, is besloten de dvd-release via crowdfunding te realiseren. Met behulp van de mensen van de GGTMC-podcast en de inzet van vrijwilligers heeft men de productiekosten van de dvd erg laag kunnen houden.

Wie doneert (wat al kan vanaf € 15,-) krijgt de dvd óf een t-shirt van GGTMC toegestuurd, mocht de campagne slagen. Doneren is dus in feite gewoon een pre-order. Voor hogere bedragen ontvangen donateurs mooie speciale edities van de dvd met bijzonder artwork en een poster. Mocht de campagne onverhoopt toch geen succes worden, dan krijgen alle donateurs hun geld automatisch teruggestort.

Meer lezen, en uiteraard ook doneren, doe je hier!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!