Cooties
Cooties
Nieuws
19 oktober 2015

Spread the prizes!

CootiesPRIJSVRAAG | Je kunt wel merken dat Halloween eraan komt. De horrorfilmreleases en de prijsvragen verspreiden zich, tja, als een plaag op de school van invalleerkracht Elijah Wood.

In de horrorkomedie COOTIES loopt een schoollunch volledig uit de hand nadat een jong meisje een kipnugget met een mysterieus virus eet. Ze verandert in een moordlustig, kannibalistisch monster en geeft de ziekte direct door aan haar klasgenootjes. De leraren en sullige invaller Clint Hadson (Wood)  moeten het opnemen tegen een horde doorgedraaide schoolkinderen.

Schokkend Nieuws-medewerkster Carlijn Kruidhof had onlangs een telefonisch interview met Elijah Wood, dat we in de december/januari-editie zullen publiceren. COOTIES verscheen vorige week al op dvd en blu-ray. Schokkend Nieuws verloot, met dank aan Universal Pictures, vijf dvd’s onder de mensen die de volgende vraag goed kunnen beantwoorden. Cooties is geschreven door Leigh Whannell en Ian Brennan. Die eerste kennen we natuurlijk van SAW, maar waar kennen horrorserieliefhebbers die goed bij zijn Brennan van? (En, nee, we bedoelen natuurlijk niet GLEE!)

Stuur vóór 27 oktober een mail met je adres en het goede antwoord naar [email protected] en maak kans!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!