only god_forgives_20000204_ps_1_s-low
only god_forgives_20000204_ps_1_s-low
Nieuws
4 juni 2013

Soundtrack Prijsvraag!

only god_forgives_20000204_ps_1_s-lowPRIJSVRAAG | De nieuwe editie van Schokkend Nieuws bevat een prachtige special over filmmuziek. Onze nieuwe prijsvraag is daarom helemaal in stijl: win Cliff Martinez’ soundtrack van ONLY GOD FORGIVES!

De fans hoeven we natuurlijk niet te vertellen dat ONLY GOD FORGIVES vanaf 13 juni in de Nederlandse bioscoop draait (in België is hij al een tijdje uit). De vorige film van regisseur Nicolas Winding Refn, DRIVE, was de favoriet van de Schokkend Nieuws-redactie in 2011. 

ONLY GOD FORGIVES voert ons mee naar Bangkok, waar de zwijgzame crimineel Julian (Ryan Gosling) met enige tegenzin wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer. Alleen: die moordenaar is een machete-zwaaiende politieman, zijn broer was de moordenaar en verkrachter van een minderjarig meisje en Julians moeder (Kristin Scott Thomas)… Ah, over haar zwijgen we liever. De recensie van Phil van Tongeren lees je rond de filmrelease, 13 juni.

mt_ignore: OGF T-shirtmt_ignore: only-god-forgives-soundtrack-skipWat DRIVE zo betoverend maakte was, behalve Ryan Gosling, ook de muziek van Cliff Martinez. Fijn dus, dat hij ook de score componeerde van ONLY GOD FORGIVES. Nog fijner is dat je – met dank aan distributeur Cinéart – één van de twee winnaars kunt zijn van ons ONLY GOD FORGIVES-prijzenpakket, bestaande uit het T-shirt én de CD met de Soundtrack van ONLY GOD FORGIVES . Het enige dat je hoeft te doen om daarvoor in aanmerking te komen is de volgende vraag correct beantwoorden:

Voor welke Amerikaanse band was Cliff Martinez drummer? Hij nam platen met ze op in 1984 en 1985.

Stuur je antwoord + naam en adres voor 13 juni naar prijsvraag@schokkendnieuws.nl. Succes!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!