jurassic park_3d_02037428_ps_1_s-low
jurassic park_3d_02037428_ps_1_s-low
Nieuws
1 mei 2013

Winnaars!

jurassic park_3d_02037428_ps_1_s-lowWe hebben weer prijsvraagwinnaars! Dit keer ging het om SIGHTSEERS en JURASSIC PARK 3D.

In samenwerking met Universal gaven we driemaal twee bioscoopkaartjes voor JURASSIC PARK 3D (vanaf morgen in de bioscoop) en een dvd-box van de film weg. De vraag was: ‘In welk ander attractiepark ging het eerder, op scenario en onder regie van Michael Crichton, ook al volledig mis?’ Het antwoord was ‘Westworld’, of, als je volledig wilde zijn, Delos’, waarvan Westworld een onderdeel was. De winnaars zijn: Ineke Goemaat, Marq van Broekhoven en Roel Scheijde.

Dan was er nog een bonusvraag waarmee je zo’n toffe T-Rex Battle Growler kon winnen. De acteurs die in aanmerking kwamen voor de rol van Dr. Alan Grant voordat Sam Neill werd gecast, waren Harrison Ford, Richard Dreyfuss en William Hurt. De gelukkige winnaar van de T-Rex is Ben de Boer.

Voor de SIGHTSEERS prijsvraag moest een schedel gekraakt worden:

mt_ignore: oplossing-schedelkraker4

De afgebeelde scène kwam uit de film C’EST ARRIVÉ PRÈS DE CHEZ VOUS / MAN BITES DOG en de winnaars van de door Cinéart beschikbaar gestelde dvd of blu-ray van SIGHTSEERS zijn: Marita de Boer, Wouter Philippe, Hielke Bakker, Twan van Gastel en Hans Minkes.

Gefeliciteerd allemaal, de prijzen komen zo spoedig mogelijk jullie kant op!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!