schaduwen Schokkend Nieuws
schaduwen Schokkend Nieuws
Nieuws
6 augustus 2012

Shadow over Innsmouth

schaduwen Schokkend Nieuws Van 31 augustus tot en met 8 september op het Amsterdam Fringe festival: Shadow over Innsmouth. Acteur Joris Lehr in een spannende solovoorstelling naar het beroemde horrorverhaal van  H.P. Lovecraft.

Voor de liefhebbers van RE-ANIMATOR, FROM BEYOND, DAGON of THE WHISPERER IN DARKNESS  is Lovecraft natuurlijk geen onbekende. IMDb telt meer dan honderd (horror)films die geïnspireerd waren op zijn geheimzinnige verhalen. Schokkend Nieuws wijdde in 2006 een dikke special aan Lovecraft. Onze vaste tekenaar Erik Kriek volgt al jaren ‘The Call of Cthulhu’ en publiceerde dit jaar een mooie bundel Lovecraft-verhalen.

Schaduwen over Innsmouth, een geestige en zeer originele solovoorstelling van vijftig minuten was al een aantal keren eerder te zien. Tijdens het Amsterdam Fringe Festival speelt Joris Lehr de voorstelling in het engels.Shadow over Innsmouth gaat over een desolaat vissersdorp met een penetrante geur en een nog vreselijker reputatie. Een jongeman op doorreis ontdekt de duistere geheimen achter de dichtgetimmerde façades van deze eens zo welvarende plaats. Hij betreedt een wereld van verschrikkingen die zijn leven voorgoed veranderen. Wat is de vreemde relatie tussen het dorp en de oude zeegoden die ooit wreed over de aarde heersten?

Van vrijdag 31 augustus t/m zaterdag 8 september
Badhuistheater
Boerhaveplein 28
1091 AT  Amsterdam
Toegang: € 10,00
Informatie en kaarten bestellen

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!