Sn podcast IFFR
Sn podcast IFFR
Nieuws
14 januari 2018

Schokkend Nieuws Podcast live!

Sn podcast IFFR Op vrijdag 26 januari staat de podcast van filmmagazine Schokkend Nieuws op het International Film Festival Rotterdam. De nieuwe aflevering van de filmpodcast wordt tussen 15.00 en 16.00 uur opgenomen voor een live publiek in Cinerama, Rotterdam.

Schokkend Nieuws, het enige filmtijdschrift in Nederland en Vlaanderen dat geheel gewijd is aan horror, sciencefiction, fantasy en cult, heeft sinds december 2016 ook een eigen podcast. Een panel onder leiding van Basje Boer en Tim Koomen bespreekt de films van de afgelopen tijd, de nieuwe releases en een hoofdthema met een bijzondere gast. Achter de microfoon zaten het afgelopen jaar onder meer Yorick van Wageningen, Jan Doense, Nick Jongerius, Pim Hermeling en Martin Koolhoven.

Op 26 januari wordt in Cinerama de 20ste aflevering opgenomen van de Schokkend Nieuws Podcast. Onderwerp is uiteraard het aanbod aan genrefilms tijdens International Film Festival Rotterdam en filmfestivals in het algemeen. Yakuza-geweld in OUTRAGE CODA, de Australische mockumentary TOP KNOT DETECTIVE of de remake van de Indonesische cultfilm SATAN’S SLAVES… wat mag je echt niet missen tijdens IFFR? Basje Boer en Tim Koomen ontvangen als speciale gasten Ronald Simons (EYE Filmmuseum) en Müge Demir (IFFR-programmeur Rotterdämmerung).

De vorige afleveringen van de Schokkend Nieuws Podcast zijn te beluisteren op iTunes, Soundcloud en onze website. De liveopnames starten op vrijdag 26 januari om 15.00 uur in de foyer van Cinerama. Toegang: gratis.

 

14 januari 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!