Antwerp-Convention
Antwerp-Convention
Nieuws
22 april 2014

Schokkend Nieuws op de Antwerp Convention!

Antwerp-Convention Op zondag 27 april is het weer tijd voor de jaarlijkse Antwerp Convention! Van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s middags kun je je onderdompelen in de wereld van Sci-Fi, Fantasy, Horror, Comics, Games en nog veel meer. Er zijn heel veel gasten, en ook Schokkend Nieuws is actief aanwezig!

Genrefans van België en omstreken kunnen komende zondag weer in Antwerpen komen genieten: handtekeningen en foto’s scoren, panels en interviews bijwonen, shoppen, gamen, films kijken en natuurlijk medefans ontmoeten en uitgebreid de cosplays bewonderen!

De Antwerp Convention heeft ook dit jaar weer veel gasten weten te strikken. David Warner (THE OMEN, STAR TREK V & VI, TRON), Jeremy Bulloch (Boba Fett in STAR WARS), Colin Baker (de zesde Doctor Who) en  Daniel Portman en Gemma Whelan (respectievelijk Podrick Payne en Yara Greyjoy in Game of Thrones) komen langs. De volledige gastenlijst vind je hier

Schokkend Nieuws is zoals ieder jaar aanwezig met een stand, maar dit jaar dragen we ook ons steentje bij met twee openbare interviews. Om 14.00 uur praat Marjan Westbroek met Colin Baker, waarna om 14.45 uur Barend de Voogd acteur David Warner aan de tand zal voelen. Kom vooral langs, de interviews vinden plaats in de bovenzaal (lecture stage).

Naast gasten en interviews is er ook een cosplay wedstrijd, een gaming zone, een tentoonstelling van Movie Props en Replicas, een live podcast, een anime & manga area, een pinball area, en… en… echt teveel om op te noemen. Er is zelfs een worsteltoernooi! Wees gerust, daar doet Schokkend Nieuws dan weer niet aan mee. Kijk hier wat er allemaal precies te doen is, en hopelijk zien we je in Antwerpen!

Antwerp Convention
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
22 april 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!