SN 160 COVER1
SN 160 COVER1
Nieuws
18 februari 2023

Schokkend Nieuws 160 ligt in de winkel!

SN 160 COVER1NIEUW NUMMER | Het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws is nu in de winkel en online verkrijgbaar. Met onder meer aandacht voor het Kaboom Animatie Festival en een special over vervoer!

Auto’s, treinen, onderzeeboten en natuurlijk fietsen: allemaal komen ze aan bod in de vervoerspecial. Van de spectaculaire achtervolgingen in THE DRIVER en VANISHING POINT tot mysteries aan boord van een trein in MURDER ON THE ORIENT EXPRESS en THE LADY VANISHES: vervoersmiddelen zijn altijd een rijke inspiratiebron voor filmmakers geweest.

Ook bespreken we twee films die draaien op het Kaboom Animatie Festival: Alberto Vasquez’ UNICORN WARS en INU-OH, de nieuwe van cultregisseur Masaaki Yuasa (MIND GAME), en rangschikken we het oeuvre van M. Night Shyamalan. Natuurlijk staat het nummer ook weer vol met de gebruikelijke columns, nieuwtjes en blu-raybesprekingen.

Nieuwsgierig? Schokkend Nieuws #160 ligt in de winkels en is hier online te koop. Niet te vinden in een winkel in jouw buurt? Voortaan direct thuis ontvangen? Word abonnee!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!