SN 159 cover
SN 159 cover
Nieuws
2 januari 2023

Schokkend Nieuws 159 ligt in de winkel!

SN 159 coverNIEUW NUMMER | Het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws is nu in de winkel en online verkrijgbaar. Met een extra lange musicalspecial!

Over cult-, horror- en sciencefictionmusicals valt veel te zeggen, dus dat doen we ook. Essays en achtergrondstukken over PHANTOM OF THE PARADISE, SHOCK TREATMENT, podiumbewerkingen van beroemde horrorfilms en een lang stuk waarin Theodoor Steen de geschiedenis van de muzikale horrorfilm in duikt.

Uiteraard staat het nummer buiten de special ook boordevol artikelen: een recensie van TERRIFIER 2, een essay van Jelle Havermans over de invloed van REAR WINDOW op recente thrillers, een Terra Incognita over het vreemde subgenre van de pornoparodie, een historisch stuk over Aart Staartjes’ jeugdzonden in IBIZA ZON EN ZONDE… en natuurlijk de gebruikelijke columns, nieuwtjes en blu-raybesprekingen.

Nieuwsgierig? Schokkend Nieuws #158 ligt in de winkels en is hier online te koop. Niet te vinden in een winkel in jouw buurt? Voortaan direct thuis ontvangen? Word abonnee!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!