Schokkend Nieuws 158
Schokkend Nieuws 158
Nieuws
29 oktober 2022

Schokkend Nieuws 158 ligt in de winkel!

SN 1581 NIEUW NUMMER | Het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws ligt nu in de winkel. Met een ecohorrorspecial en interviews met Dan Geesin en Larry Fessenden! 

Terwijl activisten zich vastlijmen om aandacht te vragen voor het feit dat onze planeet onbewoonbaar dreigt te worden, maken wij een nummer dat in het teken staat van ecologische verschrikkingen. Ashley Walker dook het ecohorrorgenre in en Jasper ten Hoor schreef een achtergrondartikel over de geschiedenis van de dinosaur in de cinema. Ook is er een interview met Dan Geesin, regisseur van de Nederlandse dystopische film SPUTUM, en met milieu-activist en filmmaker Larry Fessenden (HABIT, WENDIGO, THE LAST WINTER).

Daarnaast zijn er recensies van HOLY SPIDER en THREE THOUSAND YEARS OF LONGING, een essay over HALLOWEEN en natuurlijk weer de gebruikelijke columns en blu-rayrecensies. 

Nieuwsgierig? Schokkend Nieuws #158 ligt vanaf 21 oktober in winkels in Nederland en iets later ook in Vlaanderen. Niet te vinden in een winkel in jouw buurt? Voortaan direct thuis ontvangen? Word abonnee!

© Schokkend Nieuws
29 oktober 2022

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!