SN 153 cover
SN 153 cover
Nieuws
10 december 2021

Schokkend Nieuws 153 komt eraan!

SN 153 coverNIEUW NUMMER | Het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws ligt vanaf maandag in de winkel. Terwijl buiten regen en covid raast kun je thuis genieten van onze kerstspecial.

Lieuwe van Albada en Jasper ten Hoor bespreken naar aanleiding van het aankomende vijfde deel in de SCREAM-reeks hun ervaringen met de eerste vier films in de franchise. Theodoor Steen hoopt dat THE MATRIX RESURRECTIONS net zo goed wordt als THE MATRIX RELOADED en THE MATRIX REVOLUTIONS. Jons Klaessens schrijft met de blik vooruit op Joel Coens MACBETH over eerdere verfilmingen van Shakespeare’s bloedige tragedie. Ard Vijn interviewde de beroemde animatieregisseur Mamoru Hosoda over zijn nieuwe film BELLE.

In de kerstspecial een essay van Jelle Havermans over de geschiedenis van kindermoord in cinema. Tristan Vanheuckelom schrijft over een archetype uit de verhalen van M.R. James: de skeptische academicus, een populaire figuur in de Britse horrorfilm. Voor de echte kerstsfeer lees je Jasper ten Hoors beschouwing van de SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT-serie.

Verder staat het nummer weer bomvol dvd- en blu-rayrecensies, columns en Nederhorrornieuws. En zoals altijd in het laatste nummer van het jaar: onze traditionele kerst-crypt-o-lazarus!

Nieuwsgierig? Schokkend Nieuws #153 ligt vanaf 13 december in winkels in Nederland en iets later ook in Vlaanderen. Niet te vinden in een winkel in jouw buurt? Voortaan direct thuis ontvangen? Word abonnee!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!