SN 147 cover1
SN 147 cover1
Nieuws
4 december 2020

Schokkend Nieuws #147 komt eraan!

SN 147 cover1NIEUW NUMMER | Het nieuwe nummer van Schokkend Nieuws ligt vanaf maandag in de winkel. Het thema van de special is toepasselijk om 2020 mee af te sluiten: dystopie!

Julius Koetsier bespreekt in een lang essay een greep uit de geschiedenis van dystopische fictie. Tess Wiskerke verdiept zich in dystopische anime en Barend de Voogd schrijft over de (bijna) vergeten Britse serie KNIGHTS OF GOD (1987).

Omdat Stephen Kings epos THE STAND opnieuw bewerkt wordt tot televisieserie, blikt Hans Dewijngaert terug op het boek en de vorige serie. Roel Haanen sprak regisseur Steve Carver, bekend van zijn vele samenwerkingen met Roger Corman en Pam Grier, en als ‘ontwerper’ van Chuck Norris. Carver blikt terug op avontuurlijke tijden in de exploitatiecinema, met titels als THE ARENA (1974), BIG BAD MAMA (1974), DRUM (1976) en LONE WOLF MCQUADE (1983). Daarnaast rangschikken we de verfilmingen van het werk van Roald Dahl.

Verder staat het nummer weer bomvol dvd- en blu-rayrecensies, columns en Nederhorrornieuws. En zoals altijd in het laatste nummer van het jaar: onze traditionele kerst-crypt-o-lazarus!

Nieuwsgierig? Schokkend Nieuws #147 ligt vanaf 7 december in winkels in Nederland en iets later ook in Vlaanderen. Niet te vinden in een winkel in jouw buurt? Voortaan direct thuis ontvangen? Word abonnee!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!