Razor-Reel-affiche-new-web
Razor-Reel-affiche-new-web
Nieuws
24 oktober 2011

Razor Reel Fantastic Film Festival

Razor-Reel-affiche-new-web Komend weekend start het Razor Reel Fantastic Film Festival. Geniet van 29 oktober tot 5 november in Brugge van zeker veertig fantastische films, nationale en internationale gasten, workshops en Q&A’s. Een van de grote namen dit jaar: Xavier Gens, de regisseur van FRONTIÈRES en een van de frontmannen van de nieuwe lichting Franse gruwelfilms.

Gens komt op zaterdag 29 oktober zijn nieuwe film THE DIVIDE vertonen in Brugge. Schokkend Nieuws zag de film tijdens het festival in Sitges, waar hij een prijs won voor beste make-up effects en garandeert post-acocalyptische waanzin.

Ook in de slasher BEREAVEMENT, de Britse horrorfilm INBRED en HATCHET II zal het bloed flink vloeien. Maar er is ook ruimte voor sfeervolle horror. Wat te denken van de paranormale activiteiten in GRAVE ENCOUNTERS? Wij zijn zelf erg benieuwd naar THE WICKER TREE. Robin Hardy zal op 3 november aanwezig zijn om het langverwachte vervolg zijn klassieker THE WICKER MAN toe te lichten.

Razor Reel biedt meer dan horror alleen. Zo valt er ook te lachen met GLEN 3948, THE FLYING ROBOT, over twee rivaliserende pianisten en een talentvolle huishoudrobot; de Thaise komedie COOL GEL ATTACK (‘denk SLITHER maar dan leutiger, nog gekker en in lollypopkleuren,’ schrijven de organisatoren) en MEGA SHARK VS CROCOSAURUS.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg. In het overvolle programma is ook nog ruimte vrijgemaakt voor drie blokken korte films en een speciaal themaprogramma rond H.P. Lovecraft!

http://www.rrfff.be/

 

24 oktober 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!