Nieuws
24 oktober 2011

Halloween Horror Show Prijsvraag

Halloween PRIJSVRAAG | Schokkend Nieuws geeft kaartjes weg voor de Halloween Horror Show! Op zaterdag 29 oktober organiseert Jan Doense zijn jaarlijkse horrorfilmmarathon in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Helmond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Speciale gast dit jaar: regisseur Matthijs van Heijningen Jr.

Er is erg veel moois dit jaar. De Halloween Horrorshow opent met DON’T BE AFRAID OF THE DARK. Guillermo del Toro is als producent verantwoordelijk voor de remake van een televisiefilm waaraan velen een goede herinnering bewaren.

Daarna gevolgd door Nederlands trots, THE THING. Matthijs van Heijningen Jr. brengt met zijn langverwachte prequel/remake een geslaagde ode aan de sciencefictionklassieker van John Carpenter. Tijdens de nacht in Amsterdam komt Van Heijningen, die regelmatig tussen Nederland en de VS pendelt, zelf even langs om zijn film te introduceren.

Let op: om technische redenen is de volgorde daarna wat omgegooid.  Anders dan eerder aangekondigd is de derde film WAKE WOOD. De legendarische Hammer horrorstudio is terug en WAKE WOOD, een psychologische horrorfilm die verwant is aan PET SEMETARY maar profiteert van allerlei geheimzinnige Britse pagan folklore, is de beste nieuwe Hammer tot nu toe.

11:11:11 sluit af.  Darren Lynn Bousman (SAW III, SAW IV en MOTHER’S DAY) slaat met deze paranormale thriller een nieuwe weg in – of toch niet?

Toegangskaarten kosten € 27,50. Kaarten zijn te bestellen via www.pathe.nl. Houders van een Pathé Unlimited Card mogen voor 8 euro naar binnen! Tickets voor Pathé Unlimited Cardhouders zijn echter niet online verkrijgbaar, dus je moet wel snel even langs de kassa.

Maar… Schokkend Nieuws verloot dus ook kaarten. Stuur dus voor donderdag 27 oktober, 12.00 uur, een mailtje naar: [email protected]. De vijf gelukkigen ontvangen elk twee kaartjes. NB: vergeet niet te vermelden in welke stad je de Halloween Horror Show wilt bijwonen.

Let op: het programma kan per stad verschillen. Houd de websites in de gaten voor details en programma-updates. www.horrorshow.nl en www.pathe.nl.

24 oktober 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!