prometheus-poster-1
prometheus-poster-1
Nieuws
17 april 2012

Prometheus exclusief!

prometheus-poster-1Facehuggers-nog an toe! Wat zijn wij nieuwsgierig naar PROMETHEUS! Gelukkig heeft Schokkend Nieuws de hand weten te leggen op enkele exclusieve beelden.

Ridley Scott brengt een topcrew, bestaande uit Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green en Charlize Theron, terug in de wereld van zijn beroemde sf-horrorfilm ALIEN. De crew van de Prometheus onderzoekt, eind 21ste eeuw, de sporen van een eeuwenoude buitenaardse beschaving. Wat zullen ze vinden? De oorsprong van de mensheid, of juist het einde daarvan?

Guy Pearce speelt de rol van Peter Weyland, de oprichter van Weyland Corp. – en dat zal iedere rechtgeaarde ALIEN-fan de oren doen spitsen. Michael Fassbender wordt ongetwijfeld de meest aantrekkelijke android tot nu toe. In Schokkend Nieuws #95 verheugden we ons alvast op het sexy ruimtepakje van Noomi Rapace. Zo te zien zit het met het interieur van de Prometheus ook wel goed.

Dank aan Fox voor deze exclusieve stills. Nu maar hopen dat Ridley Scott weer in vorm is en we eindelijk te zien krijgen waar de space jockey vandaan komt!

mt_ignore: pro week3 3 2

mt_ignore: pro week3 2 1

mt_ignore: pro week3 1 1

mt_ignore: pro week3 6 1

mt_ignore: pro week3 5 1

mt_ignore: pro week3 4 1

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!