Speak-no-Evil-2D-212x300
Speak-no-Evil-2D-212x300
Nieuws
23 mei 2014

Prijsvraag: zombies en duivelskroost

Speak-no-Evil-2D-212x300 PRIJSVRAAG | Hoppa, we gaan het weekend in met alweer een mooie prijsvraag: twee historische zombiefestijnen en twee gevalletjes duivelse bezetenheid – en je hoeft daar maar één vraag voor goed te hebben!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Historisch zombiefestijn? Is dat een genre? Ondertussen wel. Met KNIGHT OF THE DEAD (Mark Atkins, 2013) starten we in de middeleeuwen waar een priester en vijf ridders, achtervolgd door een sinister genootschap, in een vallei belanden waar de doden en masse tot leven zijn gekomen. DEVILS OF WAR (Eli Dorsey, 2013) speelt zich vervolgens in 1944 af, in Polen. Een geallieerde top-secret operatie krijgt te maken met lokale maagden, Duitse super-soldaten en occulte Nazi-praktijken!

Nog meer occultisme in THE VIOLENT KIND (Mitchell Altien, Phil Flores, 2010).  Een groep ruige bikers en hun meisjes hebben hun intrek genomen in een oude boerderij in Californië. Helaas raakt één van de meisjes bezeten, en proberen enkele Rockabillies die zo uit de jaren vijftig lijken te zijn gekomen, datgene te bemachtigen dat in haar baarmoeder groeit. Kinderen zijn sowieso niet te vertrouwen: in SPEAK NO EVIL (Roze, 2013) keren de verdwenen kinderen van een slaperig woestijnstadje terug, maar ze zijn veranderd. Anna staat voor de keuze: de kindertjes redden of ze vernietigen?

mt_ignore: Violent Kind - 3D mt_ignore: Devils of War - DVD2 - 3D mt_ignore: Speak no Evil - 3D mt_ignore: Knight of the Dead - 3D - DVD

KNIGHT OF THE DEAD, DEVILS OF WAR, THE VIOLENT KIND  en SPEAK NO EVIL zijn binnenkort te koop op dvd en blu-ray. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met Excesso Entertainment, alvast drie pakketten weg met alle vier de films.  Voor de gorehounds met enig historisch besef: Anna in SPEAK NO EVIL wordt gespeeld door danseres en actrice Gabrielle Stone. Wie is haar, bij genreliefhebbers welbekende, moeder?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

www.excesso.nl

23 mei 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!