vinyan
vinyan
Nieuws
6 juni 2009

Prijsvraag: Win Vinyan

vinyan

Met VINYAN bewees Fabrice Du Welz zijn voorliefde voor horror- en kannibalenklassiekers én voor atmosferische locaties. Snelle SN’ers kunnen nu de dvd winnen.

VINYAN toonde ook aan dat het succes van Du Welz’ debuutfilm CALVAIRE geen fluke was. VINYAN is, aldus onze recensent Hans de Wijngaert, opnieuw een ‘zeldzaam onaangename martelgang’.

De film speelt zich af in Thailand en Birma, kort na de tsunami van 2004, en profiteert maximaal van de vuilgele rivieren, verwoeste oevers, ontwortelde bomen en aanhoudende regenval. De Engelse Janet en Paul Belhmer (Emmanuelle Béart en Rufus Sewell) zoeken in dat druilerige decor naar hun zoontje. Joshua is tijdens de tsunami verdwenen, maar zijn lichaam is nooit teruggevonden. Op een video van een weeshuis in Birma menen ze echter hun zoontje te herkennen. De zoektocht begint in de angstaanjagende chaos van de onderwereld van Phuket, maar allengs dalen Janet en Paul dieper af…

Win je eigen exemplaar van de VINYAN-dvd door deze simpele vraag te beantwoorden: Over welke film interviewde Schokkend Nieuws coscenarist Oliver Blackburn in een eerder nummer?

Mail je antwoord, én je adres, voor 1 augustus naar [email protected].

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!