Last Exorcism_2
Last Exorcism_2
Nieuws
6 april 2013

The Last Exorcism prijsvraag

Last Exorcism_2PRIJSVRAAG | Nieuwe paus of niet, op 25 april keert Abalam terug! Arme Nell Sweetzer krijgt opnieuw te maken met de eeuwenoude demon in THE LAST EXORCISM: GOD ASKS, THE DEVIL COMMANDS.

Actrice Ashley Bell, die de hoofdrol ook vertolkte in het griezelige eerste deel, heeft een vreemde uitstraling die in de loop van dit sfeervolle vervolg door Ed Gass-Donnelly (SMALL TOWN MURDER SONGS) steeds alarmerender wordt. Nell heeft de gebeurtenissen in 2010 overleefd en komt tot rust in een opvanghuis in New Orleans. Hoewel? Op YouTube zijn beelden te vinden van haar bezetenheid en de meisjes in het opvanghuis bespotten haar erom, maar het lachen zal ze snel vergaan… En ditmaal staat er meer op het spel dan Nells ziel alleen.

Schokkend Nieuws en distributeur eOne Entertainment hebben vijf occulte prijzenpakketen voor je samengesteld, bestaande uit twee bioscoopkaartjes voor THE LAST EXORCISM etc. én de dvd van SINISTER(Scott Derrickson, 2012) – waarin Ethan Hawke zijn vingers brandt aan enge familiefilmpjes van onbekende herkomst en de demon Baghul. Om kans te maken op zo’n demonisch pakket, hoef je alleen maar je demonologische kennis paraat te hebben:

Hoe heet de demon in de moeder aller bezetenheidfilms, THE EXORCIST?

Stuur je antwoord en adres voor 20 april naar: [email protected]

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!