cabin in the woods poster
cabin in the woods poster
Nieuws
3 april 2012

Prijsvraag: The Cabin in the Woods

cabin in the woods poster PRIJSVRAAG | Vijf Amerikaanse jongeren vieren hun vakantie in een afgelegen huisje in de bossen: de wetenschapper, de sportman, de maagd, de grappenmaker en de slet. Iedere Schokkend Nieuws-lezer weet dan hoe het verder gaat…. met een nieuwe SN prijsvraag!

De eerste recensies zijn juichend. Regisseur Drew Goddard belooft met THE CABIN IN THE WOODS oude horrorclichés weer een fris likje verf te geven. Natuurlijk is er geen mobiel bereik in de omgeving van het vakantiehuisje. Natuurlijk ontmoeten de jongelui bij het pompstation een enge vent met slechte tanden.  Natuurlijk zijn er grote hoeveelheden drank, drugs en seks in het spel. En natuurlijk vloeit er bloed. En toch is deze knipoog aan THE EVIL DEAD, CUBE en de slasherfilm weer totaal anders. Laat dat maar over aan de inventieve scenarioschrijver, Joss Whedon.


Niet missen dus. THE CABIN IN THE WOODS draait vanaf 19 april in de Nederlandse bioscoop. En Schokkend Nieuws stuurt jou en je vriend of vriendin (wetenschapper, sportman, maagd, grappenmaker of slet?) naar de film. Wij geven, in samenwerking met filmdistributeur  Dutch FilmWorks, drie setjes van twee toegangskaarten weg. Beantwoord om daarop kans te maken de volgende vraag:

Van welke film kennen we Drew Goddard nog meer? Tip: hij was toen scenarist.
A) Quarantine
B) Cloverfield
C) The Mist

De winnaars van onze THE CABIN IN THE WOODS prijsvraag zijn bekend! Joris Lindhout, José Kalsbeek en Wilbren Louwes wisten dat we regisseur Drew Goddard ook kennen als scenarist van CLOVERFIELD. Gefeliciteerd, de vrijkaartjes ontvangen jullie binnenkort per mail!

 

 

3 april 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!