The Awakening_Schokkend_Nieuwsl
The Awakening_Schokkend_Nieuwsl
Nieuws
11 december 2012

Prijsvraag: The Awakening

The Awakening_Schokkend_NieuwslPRIJSVRAAG | Vanaf 10 januari draait THE AWAKENING in de Nederlandse bioscopen, elegante horror op een Engels jongensinternaat anno 1921. En wat nog beter is:  je kunt nu vrijkaartjes winnen!

Een ‘ghost hunter’ noemt men Florence Cathcart, maar zelf gelooft de sceptische Engelse jongedame niet in geesten. ‘It’s all a hoax.’ Maar wie is dan dat jongetje dat op Rockwood rondwaart tot grote schrik van alle leerlingen?

THE AWAKENING is een stijlvolle spookfilm met fraaie rollen voor Rebecca Hall, Dominic West (The Wire) en Imelda Staunton (VERA DRAKE). Regisseur Nick Murphy baadt zijn debuut niet alleen in mysterie, maar ook in melancholie en eenzaamheid. Twee jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog, waarin één miljoen jonge mensen het leven lieten, is het jochie van Rockwood niet de enige die rondspookt.

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur De Filmfreak, 3 x 2 vrijkaartjes weg. Zin om samen met iemand een avondje te griezelen? Dan hoef je alleen maar deze klassieke hoax te herkennen:

Welke hoax van Vincent Price veroorzaakt de dood van Annabelle in HOUSE OF HAUNTED HILL?

Stuur je antwoord voor 2 januari naar prijsvraag@schokkendnieuws.nl.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!