Snowpiercer
Snowpiercer
Nieuws
25 maart 2014

Prijsvraag: Snowpiercer

snowpiercer PRIJSVRAAG | Op 3 april begint-ie te rijden en eigenlijk vinden we dat je de post-apocalyptische sci-fi-thriller SNOWPIERCER niet mag missen. Schokkend Nieuws heeft bovendien een ijskoud prijzenpakket voor je: vrijkaarten, t-shirts en het originele stripboek!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

Na een mislukte poging de opwarming van de aarde tegen te gaan, is de wereld in een nieuwe ijstijd beland. Wie wordt blootgesteld aan de vrieskou is binnen een paar minuten dood. De laatste overlevenden zitten in een enorme trein die almaar voortraast door de doodse, witte vlakte. Voor de geprivilegieerden in de eerste klas is de trein bijna een religie, maar bij de arme en hongerige onderklasse in de laatste wagons kraait de opstand…

In Schokkend Nieuws #107, die eind volgende week uitkomt, hebben we een uitgebreide recensie van SNOWPIERCER (we verraden vast: vier skulls) en een interview met de Koraanse superster Song Kang-ho. Hij is niet de enige grote naam die aan SNOWPIERCER verbonden is. Regisseur Bong Joon-ho kennen we van favorieten als MEMORIES OF MURDER (2003), THE HOST (2006) en MOTHER (2009). Hoofdrolspeler Chris Evans wordt bijgestaan door onder meer Jamie Bell, John Hurt en Tilda Swinton. Voor wie niet kan wachten: SNOWPIERCER is op 1 april de openingsfilm van het CinemAsia festival in Amsterdam.

Stripboek-1---The-Escape Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur De Filmfreak een prijzenpakket weg om kippenvel van te krijgen. Drie mensen mogen we blij maken met twee vrijkaartjes voor de film, bijgaand T-shirt en het Engelstalige eerste deel van de strip.

Snowpiercer-t-shirt Om kans te maken, moet je wel even de volgende vraag goed beantwoorden: Wie had er het onzalige idee om circa 20 minuten uit SNOWPIERCER te knippen, maar moest gelukkig bakzeil halen?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

25 maart 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!