Sanctuary 2D
Sanctuary 2D
Nieuws
7 augustus 2020

Prijsvraag: kijk gratis Sanctuary

Sanctuary 2D PRIJSVRAAG | De Zweedse thrillerserie SANCTUARY is vanaf 14 augustus te zien op lumiereseries.com, en vanaf 28 augustus op dvd verkrijgbaar. Schokkend Nieuws mag kijkcodes weggeven!

 SANCTUARY is een achtdelige psychologische thriller met hoofdrollen voor Josefin Asplund (VIKINGS) en Matthew Modine (STRANGER THINGS).

De tweeling Helena en Siri Brant (allebei gespeeld door Asplund) zijn eeneiig, maar complete tegenpolen. Helena is de brave van de twee met een saaie kantoorbaan en zus Siri is de tegendraadse rebel.

Helena komt op Siri’s verzoek naar Noord-Italië, waar zich het mysterieuze en streng gesloten sanatorium Himmelsdalen bevindt. Dit is Duits voor ‘Hemelse Vallei’, maar volgens Siri is het ‘gesticht door nazi-hippies’. Niets is wat het lijkt in de inrichting en natuurlijk zit er een addertje onder het gras. Na allerlei vreemde gebeurtenissen in en rondom het sanatorium weet je net als de personages ook niet meer precies wie je moet geloven en wie wie is.

Zin om te kijken? Wij mogen kijkcoders weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is vóór 13 augustus een mailtje sturen naar [email protected] met als onderwerp SANCTUARY. Onder de inzendingen verloten we de codes. Veel kijkplezier!

 

 

 

© Schokkend Nieuws
7 augustus 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!