My Life on Planet B
My Life on Planet B
Nieuws
8 oktober 2013

Prijsvraag: Fantastic Film Night

My Life on Planet BPRIJSVRAAG | EYE presenteert op vrijdag 18 oktober de Fantastic Film Night. Dik vier uur genieten van sfeervolle Britse horror én genreliefde van eigen bodem. Schokkend Nieuws geeft kaartjes weg!

Een uitgebreide recensie van de Britse horrorfilm CITADEL vind je in de zojuist verschenen editie van Schokkend Nieuws. Regisseur Carián Foy was dit jaar te gast op het Imagine Film Festival en zijn film won daar de MovieZone Award. Nog niet gezien? Die mag je niet missen!

Nog opvallender is de vertoning van MY LIFE ON PLANET B (Iván López Núñez), een coming-of-age film over Neky en Eppo die hun tijd doorbrengen met het kijken naar en bloggen over B-films. En, hoe kan het ook anders, je ziet de twee vrienden halverwege de film in Schokkend Nieuws bladeren! De jeugdfilm is niet alleen goed gemaakt en ontzettend sympathiek; het verhaal neemt ook nog eens een wending die de meeste mensen toch even zal doen slikken. Na een première op het Nederlands Film Festival 2012 verdween MY LIFE ON PLANET B helaas een beetje van de radar, dus we zijn blij dat de film nog eens te zien is.


Iván López Núñez is op dit moment voor Moviezone bezig met een webserie over twee andere filmgeeks. Max en Billy maken zelf een film en hun korte horror film THE DRILL MACHINE GIRL zal de achttiende voor het eerst te zien zijn. Filmjournalist Anton Damen introduceert de avond met een inleiding over de fantastische film.

Geen van de films wordt uitgebracht in de Nederlandse bioscoop. Schokkend Nieuws geeft 5×2 toegangskaartjes weg aan degenen die de volgende vraag correct beantwoorden: Eppo is in MY LIFE ON PLANET B helemaal geobsedeerd door een goedkope B-film, hoe heet die film?

Deze prijsvraag is inmiddels gesloten. Onze felicitaties aan Jan Kleijn (Amsterdam), Flor de Boer (Hoorn), Pascal Enters (Amsterdam), Marianne Bitter (Amstelveen) en William de Vries (Veenendaal). 

Aanvangstijden en kaartjes reserveren.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!