halloween-festival-poster
halloween-festival-poster
Nieuws
8 oktober 2013

Halloween!

halloween-festival-posterOktober is natuurlijk de schokkendste maand van het jaar, want die eindigt met… Halloween! Ook dit jaar is er van alles te beleven. Schokkend Nieuws zet de leukste evenementen voor je op een rijtje.

Zo kan je vrijdag 25 oktober gekostumeerd skaten, kan je op zaterdag 26 oktober je kinderen in Filmtheater Kriterion gruwelijk laten schminken en op donderdag 31 oktober een lekker stukje hardlopen – misschien helpt het als je doet alsof er zombies achter je aan zitten. Ook kun je in stijl dineren op een rondvaartboot en zijn er make-up work-shops, voor het geval je kostuum nog wat finishing touches kan gebruiken.

Hét horrorfeest van het jaar is het Halloweenfestijn van Amsterdam Spook op zaterdag 26 oktober. ‘Scarytales’, alweer de dertiende(!) editie, staat in het teken van horrorsprookjes. Of we na afloop nog lang en gelukkig leven is maar de vraag. Hoe dan ook: als je je mooi uitdost maak je kans op prijzen. Schokkend Nieuws geeft toegangskaartjes weg. Onze prijsvraag – kraak de schedel – loopt nog tot en met 15 oktober.

Het absolute filmhoogtepunt is natuurlijk de Halloween Horror Show van Mr. Horror zelf, Jan Doense, in de nacht van 25 op 26 oktober. Op het programma dit jaar: CURSE OF CHUCKY voor de benodigde moordende poppenpret, INSIDIOUS CHAPTER 2, de remake van CARRIE én het bierovergoten THE WORLD’S END. Over deze twee laatste titels lees je in SN#104 snel meer!

Wij wensen jullie alvast lekker veel oktobergegriezel toe!

Amsterdam Halloween Festival
25 t/m 31 oktober 2013
programma

Halloween Horror Show
25/26 oktober 2013
00:00 (’s nachts) – 8:00 (’s ochtends)
Pathé Tuschinski
website

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!