PoundofFlesh VOD
PoundofFlesh VOD
Nieuws
8 oktober 2015

Ponden en prijzen

PoundofFlesh VOD PRIJSVRAAG | Knokfilms! Mag het een onsje meer zijn? Natuurlijk, en dan kun je er ook nog een dvd of blu-ray bij winnen! Jean-Claude Van Damme kijkt niet zo nauw in POUND OF FLESH.

‘The Muscles from Brussels’ is al een dagje ouder – wie herinnert zich nog zijn enge witte kop in SN-favoriet UNIVERSAL SOLDIER: DAY OF RECKONING? – maar in de nieuwe martial arts film van Ernie Barbarash (6 BULLETS) treedt hij toch weer in het strijdperk tegen Darren Shahlavi (IP MAN 2, 300). Opdat de stukken er vanaf vliegen!

Deacon (Van Damme), een voormalige black-ops agent, reist naar China om zijn nier af te staan aan zijn stervende nichtje. Een dag voor de operatie wordt hij wakker en blijkt hij het slachtoffer te zijn geweest van orgaandiefstal. Zijn nieren zijn gestolen door gewetenloze orgaanhandelaren! Om zijn nichtje voor een zekere dood te behoeden gaat hij op zoek naar zijn nier én de daders,  een spoor van geweld achterlatend in de donkerste bordelen, vechtclubs en zwarte markten van de stad. Gefilmd in China en Canada.

Zo zien we Van Damme het liefst: de klok tikt voor zijn nichtje en met elke stap die hij zet verliest hij meer bloed. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Splendid, vijf exemplaren weg van POUND OF FLESH. Stuur vóór 23 oktober een mail naar [email protected], met je adres, je keuze (dvd of blu-ray?) en het antwoord op de volgende vraag: Wat is de échte achternaam van de in 1960 geboren Jean-Claude?

8 oktober 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!