Hellraiser
Hellraiser
Nieuws
29 september 2012

Pinhead Puzzel

HellraiserGeen prijsvraag, maar een puzzel waarbij je een mooie prijs kunt winnen! Schokkend Nieuws en Entertainment One Benelux mogen de lezer graag kwellen, en wij weten dat jullie het lekker vinden!

Deze licht sado-masochistische intro is natuurlijk van toepassing, want… Pinhead is terug. De meester van de sublieme pijn uit Clive Barkers klassieker HELLRAISER is zelf ook niet helemaal zonder kleerscheuren tevoorschijn gekomen uit een opeenvolging van wisselvallige sequels, maar hij is onverwoestbaar.

Op 10 oktober verschijnt deel negen, HELLRAISER: REVELATIONS. Plaats van handeling is ditmaal Mexico, maar dat is eigenlijk niet eens zo relevant: alle wegen leiden immers rechtstreeks naar de hel!

En Entertainment One Benelux laat de release van de nieuwe dvd en blu-ray vergezeld gaan van nog iets veel aantrekkelijkers: de HELLRAISER 25TH ANNIVERSARY BOX. Alle negen delen bij elkaar op dvd!

En om deze zoete pijn nog meer exquise te maken, verloten we onder de mensen die deze puzzel kunnen oplossen slechts één van deze boxen ter waarde van circa vijftig euro. Let op: wie verschuilt zich achter Ladybug Doer, Durable Dogy en Bodyguard El?

Stuur je antwoord en je adres voor 10 oktober naar:
[email protected]

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!