Nieuws
21 oktober 2010

Pinhead komt naar F.A.C.T.S.

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober kunt u in Gent F.A.C.T.S. bezoeken, de jaarlijkse Comics, Sci-Fi, Fantasy en Anime beurs. Opvallende gast dit jaar: Doug Bradley.

Bradley kennen we natuurlijk van zijn rol als Pinhead in talloze HELLRAISER films. Dimension kondigde onlangs aan de franchise nieuw leven in te willen blazen. Onzeker is echter of Bradley daarin zal terugkeren.

Bradley is niet de enige gast tijdens deze twintigste editie van F.A.C.T.S. Robert Picardo (Star Trek: Voyager); Jewel Staite (Firefly, SERENITY, Stargate: Atlantis); Billy Dee Williams (THE EMPIRE STRIKES BACK, RETURN OF THE JEDI, BATMAN) en Dwight Schultz en Dirk Benedict uit het originele The A-team zijn ook van de partij. En voor wie daar niet warm of koud van wordt, is er altijd nog Terminatrix Kristanna Loken (TERMINATOR 3: RISE OF THE MACHINES).

Twee dagen lang is de Flanders Expo hal in Gent gevuld met 12.000 vierkante meter strips, collectibles en speelgoed. Verwacht veel verkoopstands, cosplay, activiteiten en gasten. En als u daar dan toch bent: vraagt u dan namens Schokkend Nieuws even aan Brad hoe het nu zit met die nieuwe HELLRAISER?

Zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010
Flandres Expo, Gent
Volledige programma

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!