dvd-insidious 300x428
dvd-insidious 300x428
Nieuws
14 november 2011

Oplossing & winnaars Insidious-prijsvraag

dvd-insidious 300x428PRIJSVRAAG | Het was niet POLTERGEIST en ook THE HAUNTING IN CONNECTICUT mogen we niet goed rekenen. Gelukkig wisten veel deelnemers de schedel wel te kraken. Ben jij één van de vijf die binnenkort een envelop met INSIDIOUS-dvd in de brievenbus vindt?

Dan moet je allereerst het goede antwoord hebben gevonden op onze Schedelbreker. Deze keer een scène uit een klassieke spookhuisfilm, waarin we de ongeruste moeder met schattige paardenstaartjes hadden voorzien van de Schokkend Nieuws-schedel om het je wat lastiger te maken.

De dame in kwestie is natuurlijk Margot Kidder, die de rol van Kathy Lutz vertolkte in de originele THE AMITYVILLE HORROR (1979). Een akelig spookhuisverhaal dat gebaseerd is op de voorvallen die de Amerikaanse familie Lutz naar verluidt meegemaakt zou hebben in een spookhuis aan de kust van Long Island. Onder de inzenders die hun klassiekers kenden hebben we de volgende vijf winnaars uitgeloot. Gefeliciteerd, julle krijgen een dvd van INSIDIOUS toegestuurd:

Alex Feenstra, Leeuwarden
Sacha Meijer, Amsterdam
Remko Tielemans, Amsterdam
Sander de Boer, Leeuwarden
Twan van Gastel, Eindhoven

mt_ignore: insidiousprijsvraag-oplos 600x320

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!