mother poster
mother poster
Nieuws
1 september 2017

Mother! Wat een prijsvraag!

mother poster PRIJSVRAAG | Ook zo benieuwd naar MOTHER!, de nieuwe film van Darren ‘BLACK SWAN’ Aronofsky? Schokkend Nieuws en het Louis Hartlooper Complex in Utrecht organiseren op donderdag 14 september een speciale première van de psychologische thriller… en jij kunt kaartjes winnen!

*** Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen ***

Volgens Aronofsky, die natuurlijk ook verantwoordelijk was voor PI, REQUIEM FOR A DREAM, THE FOUNTAIN en NOAH is dit zijn meest grensverleggende film tot nu toe: “Most people, after they see the film, they don’t even wanna look at me.”

Dat belooft! In de film wordt de relatie van Jennifer Lawrence en Javier Bardem op de proef gesteld door onverwacht bezoek… De trailer ziet er alvast fantastisch uit. Van deze poster van ontwerper James Jean en de rest van de cast – Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Stephen McHattie – beginnen we ook te watertanden.

De film wordt op 14 september ingeleid door Schokkend Nieuws’ Theodoor Steen. Bezoekers krijgen een gratis (en toepasselijk) welkomstdrankje. Zorg dus dat je het niet mist!

Schokkend Nieuws en het LHC geven 2 x 2 vrijkaarten weg voor de première van MOTHER! Het enige wat je moet doen is de volgende vraag beantwoorden: Aronofsky zou in 2004 een bekende strip verfilmen. Hij moest dat project echter aan een ander afstaan vanwege THE FOUNTAIN. Over welke strip/film hebben we het? Stuur je antwoord voor 10 september naar [email protected] en vergeet niet je naam te vermelden.

Mother!
Donderdag 14 september
21:15 uur

Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1, Utrecht

Reserveren doe je hier
Première + drankje: €9,50
Cineville: gratis

1 september 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!