Sightseers
Sightseers
Nieuws
9 april 2013

Kraak de schedel en win Sightseers op dvd

Sightseers

Je hebt SIGHTSEERS natuurlijk al in de bioscoop gezi… Nee? Niet? Of wel gezien en meteen fan geworden? Dat laatste begrijpen we helemaal. Hoe dan ook, hier is je kans om SIGHTSEERS op dvd of blu-ray te winnen!

‘Een meesterwerkje,’ zo noemde Marjan Westbroek de film in haar recensie. Ze beschrijft daarin perfect hoe de vakantie van de naïeve Tina (Alice Lowe) en het buitenbeentje Chris (Steve Oram) verandert “van een prettig-truttige Engelse roadmovie in een prettig-truttige Engelse versie van NATURAL BORN KILLERS.”

Regisseur Ben Wheatley debuteerde in 2009 met de veelgeprezen misdaadkomedie DOWN TERRACE en scoorde enthousiaste recensies met KILL LIST (2011). Ook met de hilarische seriemoordenkomedie SIGHTSEERS bewijst hij zijn talent voor inktzwarte humor. Wheatley is een regisseur om in de gaten te houden en hij is ook nog eens razend productief. Zijn nieuwe horrorfilm, A FIELD IN ENGLAND, is al bijna klaar.

Lees in afwachting daarvan nog eens het interview dat SN vorig jaar met hem had, of doe mee met onze prijsvraag. Cinéart brengt SIGHTSEERS op 29 april uit op dvd en blu-ray en Schokkend Nieuws verloot ter gelegenheid daarvan vijf dvd’s of blu-rays. Om kans te maken, moet je ons helpen met het oplossen van onderstaand filmraadsel. Uit welke zwartgallige cultfilm is onderstaande scène afkomstig? Hint: de man met het pistool is niet Clint Eastwood, maar een seriemoordenaar.

mt_ignore: kraak de schedel en win Sightseers op dvd

Kraak de schedel en mail de titel van deze film met je naam, adres en voorkeur (dvd of blu-ray) naar [email protected]. Je kunt meedoen tot en met 28 april aanstaande.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!