halloweenparty 300x400
halloweenparty 300x400
Nieuws
21 september 2013

Scarytales Halloween Party!

halloweenparty 300x400PRIJSVRAAG | De pompoenen zijn nog niet rijp, maar bij Schokkend Nieuws begint de All Hallows Eve-voorpret nu al. Hét horrorfeest van het jaar is natuurlijk het Halloweenfestijn van Amsterdam Spook. ‘Scarytales’, alweer de dertiende(!) editie, staat in het teken van horrorsprookjes. Of we na afloop nog lang en gelukkig leven is maar de vraag. Hoe dan ook:  Schokkend Nieuws geeft toegangskaartjes weg!

Kiekjes van voorgaande edities geven een indruk van wat je kunt verwachten van dit gekostumeerde bal. Laat je witte laken of zombieoutfit maar thuis. Wie zich op zaterdag 26 oktober durft te vertonen in Felix Merites in Amsterdam, kan maar beter uitgedost zijn als vileine Assepoester, boze wolf of gezevendeeld geitje. Feestgangers met de puikste kostuums maken zelfs kans om met extra zakgeld het pand te verlaten.
 
‘Scarytales’ is een van de hoogtepunten van het zesdaagse Amsterdam Halloween Festival, dat al een dag eerder begint met de Fright Night Skate, gevolgd door Mr. Horror’s Halloween Horror Show. In de daarop volgende dagen kun je meedoen aan make-up workshops, een spookachtige boottocht door de grachten en ander vertier.  Het volledige programma vind je hier.

Maar nu komt het mooiste: Schokkend Nieuws mag kaarten weggeven voor ‘Scarytales’! Om kans te maken moet je een raadsel oplossen. Kraak de schedel in onderstaande scène en laat ons weten uit welke sprookjesachtige film deze komt. Ofwel, “Who in the world am I? Ah, that’s the great puzzle.” We zouden wel gek zijn om je een hint te geven.

schedelkraker5

Raadsel opgelost? Mail de titel van deze film met je naam en adres naar [email protected]. Je kunt meedoen tot en met 15 oktober aanstaande.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!