SNindeUitkijk-110x226
SNindeUitkijk-110x226
Nieuws
30 maart 2012

Kijk uit: Super!

SNindeUitkijk-110x226 Schokkend Nieuws vertoont iedere maand bijzondere, unieke, goede of obscure films in De Uitkijk, de oudste bioscoop van Nederland.  Vrijdag 6 april is het superheldenavond en draaien we dus… SUPER!

Superhelden zijn dit jaar het thema van Imagine (17-28 april) en festivaldirecteur Phil van Tongeren komt daarom een toepasselijke titel uit het programma van vorig jaar introduceren. SUPER (James Gunn, 2010) met Rainn Wilson (The Office) en Ellen Page (INCEPTION, HARD CANDY) is – om SN-medewerker Eric van der Woude aan te halen –‘de film die KICK-ASS had moeten zijn: veel bloed en bravoure, maar bovenal een groot hart.’

 

Het Schokkend Nieuws Cineville filmcafé is onderdeel van het Cineville café dat iedere vrijdagavond te bewonderen valt. Het zijn gezellige informele filmavondjes. De bar blijft de hele voorstelling open. Toegang bedraagt 9 euro. En nog beter: Schokkend abonnees betalen, op vertoon van de postwikkel van je Schokkend Nieuws, alle vrijdagavonden in De Uitkijk slechts 7 euro!

De Uitkijk
Prinsengracht 452
Aanvang: 23.00 uur
www.uitkijk.nl  | www.cineville.nl

30 maart 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!