Imagine 2017
Imagine 2017
Nieuws
18 februari 2017

Imagine filmwedstrijd

Imagine 2017 EVENT | Op 12 april barst het Imagine Film Festival weer los in Amsterdam. En evenals vorige jaren maak je ook nu weer kans je eigen filmpje terug te zien op het grote scherm van EYE!

Ieder jaar organiseert Imagine een filmwedstrijd in het kader van het themaprogramma. Het thema dit jaar: Fantastic Fashion!  Hoe maken kostuums en stilering van gewone personages fantastische wezens? Denk aan de kostuums van superhelden, maar ook aan de maskers uit slashers of de fantasiekostuums uit GAME OF THRONES.

Inspireert dit je tot het maken van je eigen Fantastic Fashion film? Doe dan mee aan de filmwedstrijd! De opdracht is simpel: maak een filmpje van maximaal twee minuten waarin je je personages met kostuums en stilering tot bijzondere wezens maakt. Een selectie van de inzendingen wordt tijdens Imagine op het grote doek vertoond. De hoofdprijs is meer dan de moeite waard: je mag een dag meelopen (en iedereen het hemd van het lijf vragen) bij de visual effects specialisten van PLANET X FX én je mag voor maar liefst € 2.500 euro camera-apparatuur huren voor je volgende meesterwerk bij Camalot Audiovisual Facilities.

De moeite van het meedoen waard dus. Geef je verbeelding de vrije loop en zorg dat je in twee minuten iedereen omverblaast met je fantastisch gestijlde wezens. Succes!

Meer informatie en de technische voorwaarden vind je hier.

Imagine Film Festival
12 t/m 22 april 2017
EYE, Amsterdam
www.imaginefilmfestival.nl

18 februari 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!