Naamloos 1
Naamloos 1
Nieuws
15 mei 2020

Het stemmen kan beginnen!

Naamloos 1 EVENT | Morgenavond, 20.00 uur, is de finale van het SNeurovision Songfestival. Omdat het gewone Eurovision Songfestival dit jaar niet doorgaat organiseert Schokkend Nieuws Filmmagazine een eigen songfestival met liedjes uit horror, sciencefiction en cultfilms. Je kunt nu stemmen!

In de afgelopen weken hebben we de 26 landen, planeten en kandidaten aan je voorgesteld. Bekijk ze allemaal op ons YouTube-kanaal of in onderstaande compilatie. Voor je overzicht hebben we een speciale SNeurovision stemkaart voor je gemaakt. Download jouw stemkaart hier.

Stemmen kun je nog tot 20.00 uur vanavond. Heel simpel: ga naar het Facebook-event en post in de comments jouw lijstje van 12 favorieten of stuur een mail naar [email protected]. Wie geef jij 1 punt en wie douze points?

De stembussen sluiten op zaterdag 16 mei om 20.00 uur. Zorg dat je punten op tijd binnen zijn. En zorg dan dat je op Facebook klaar zit voor de grote Facebook livestream finale met ons podcastduo Jasper en Julius. Ze hebben een bijzondere verrassing in petto!

Hier zijn nog eens alle kandidaten:

15 mei 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!