Naamloos 1
Naamloos 1
Nieuws
15 mei 2020

SNeurovision Songfestival: de finale!

Naamloos 1 EVENT | Vanavond is het zover! Ons podcast-duo Jasper & Julius presenteert om 20.00 uur vanavond de finale van het SNeurovision Songfestival!

Omdat het gewone Eurovision Songfestival dit jaar niet doorgaat organiseert Schokkend Nieuws Filmmagazine een eigen songfestival met liedjes uit horror, sciencefiction en cultfilms. In de afgelopen weken hebben we de 26 landen, planeten en kandidaten aan je voorgesteld. Bekijk ze allemaal nog eens op ons YouTube-kanaal of in onderstaande compilatie. Voor je overzicht hebben we een speciale SNeurovision stemkaart voor je gemaakt. Download jouw stemkaart hier.

Stemmen kun je nog tot 20.00 uur vanavond. Heel simpel: ga naar het Facebook-event en post in de comments jouw lijstje van 12 favorieten of stuur een mail naar [email protected]. Wie geef jij 1 punt en wie douze points?

Zorg dat je punten op tijd binnen zijn. En zorg dan dat je klaar zit voor de grote livestream finale met ons podcastduo Jasper & Julius. Je kent ze van Gremlins vs. Critters, The Fog vs. The Mist en Halloween II vs. Halloween II. Ze zijn het zelden met elkaar eens, maar over de uitslag van het SNeurovision Songfestival valt niet te twisten: de uitslag wordt namelijk rond 20.10 uur bekend gemaakt. En als alles goed gaat, hebben J&J daarna ook nog een leuke verrassing voor je in petto!

Je kunt de finale volgen via Facebook of YouTube en zodra we live zijn posten we de stream ook hier.

© Schokkend Nieuws
15 mei 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!