OnlyGodForgives
OnlyGodForgives
Nieuws
2 november 2013

Prijzenregen!

OnlyGodForgivesPRIJSVRAAG | De prijsvragen voor THE WALKING DEAD en ONLY GOD FORGIVES liepen tegelijk af, dus we hebben aardig wat weg te geven.

Te beginnen met ONLY GOD FORGIVES. In samenwerking met PIAS Benelux gaven we een dvd of blu-ray van de film plus een fantastisch t-shirt weg, als je ons kon vertellen hoe de gewelddadige gevangene heet waarop regisseur Nicolas Winding Refn zijn film Bronson baseerde. De vraag was een beetje geniepig, want ook al doet de titel van de film anders vermoeden en noemde de gevangene zich ook zo, Charles Bronson was niet het goede antwoord. Zijn echte naam was Michael Gordon Peterson. Alex Feenstra, Dion Hagens, Lars Janssen, Thomas Oostdam en Michael Lewenstein trapten er niet in en krijgen binnenkort de dvd of blu-ray en het t-shirt thuisgestuurd.

En dan hadden we ook nog een prijsvraag voor  seizoen 3 van THE WALKING DEAD, in samenwerking met eOne Entertainment. De vraag was: Wat is het favoriete wapen van Daryl? Dat moest natuurlijk zijn kruisboog zijn.

 The-Walking-Dead-Daryl-Crossbow-200x300

Terri Leeyen, Sanne Veerman, Danny Ligthart Schenk, Sander de Boer en Jo Roosen krijgen binnenkort de dvd-box van seizoen 3 toegestuurd.

Gefeliciteerd allemaal! En mocht je dit keer niet gewonnen hebben, niet getreurd. Hou onze website/Facebook/Twitter in de gaten, want we hebben regelmatig nieuwe prijsvragen. Deze bijvoorbeeld!

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!