dont_be_afraid_of_the_dark_poster
dont_be_afraid_of_the_dark_poster
Nieuws
20 oktober 2011

Halloween Horror Show

dont_be_afraid_of_the_dark_poster Ook dit jaar organiseert Jan ‘Mr. Horror’ Doense op 29 oktober weer zijn Halloween Horror Show. En de filmmarathon is in nóg meer steden te zien dan vorig jaar: Pathétheaters in Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Helmond, Tilburg en Zwolle openen de deuren voor een nacht griezelen en gillen.

Er is erg veel moois dit jaar. De Halloween Horrorshow opent met DON’T BE AFRAID OF THE DARK. Guillermo del Toro is als producent verantwoordelijk voor de remake van een televisiefilm waaraan velen een goede herinnering bewaren.

Daarna gevolgd door Nederlands trots, THE THING. Matthijs van Heijningen Jr. brengt met zijn langverwachte prequel/remake een geslaagde ode aan de sciencefictionklassieker van John Carpenter. In Amsterdam komt Van Heijningen, die regelmatig tussen Nederland en de VS pendelt, zelf even langs om zijn film te introduceren.

Derde in de rij: WAKE WOOD. De legendarische Hammer horrorstudio is terug en WAKE WOOD, een psychologische horrorfilm die verwant is aan PET SEMETARY maar profiteert van allerlei geheimzinnige Britse pagan folklore, is de beste nieuwe Hammer tot nu toe.

11:11:11. sluit af. Darren Lynn Bousman (SAW III, SAW IV en MOTHER’S DAY) slaat met deze paranormale thriller een nieuwe weg in – of toch niet?

Let op: het programma kan per stad verschillen. Houd de websites in de gaten voor details en programma-updates.

www.horrorshow.nl en www.pathe.nl.

20 oktober 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!