hoboprijsvraag 300x169
hoboprijsvraag 300x169
Nieuws
20 oktober 2011

Prijsvraag Hobo with a Shotgun

hoboprijsvraag 300x169 PRIJSVRAAG | ‘Mijn eerste ervaring met verhalen vertellen en films maken was action figures van He-Man en Ninja Turtles tegen elkaar rossen en daar verhaaltjes bij verzinnen’, aldus Jason Eisener in een gesprek met Schokkend Nieuws. Het moge duidelijk zijn waar de cartooneske geweldsexplosies in HOBO WITH A SHOTGUN hun oorsprong hebben. Meedoen met de pret? Win een dvd of blu-ray van HOBO met onze prijsvraag.

In Schokkend Nieuws #92 vind je twee pagina’s interview met Jason Eisener. Met zijn fake trailer won Eisener de Amerikaanse Grindhouse-competitie van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez. Toen het tijd werd om er een echte film van te maken, lukte het hem Rutger Hauer aan boord te krijgen voor de hoofdrol. Dat voorspelt veel goeds voor de toekomst van deze Canadese regisseur.

Maar eerst komt HOBO WITH A SHOTGUN deze week uit op Blu-ray en DVD. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met  eOne Home Entertainment, twee Blu-rays en drie dvd’s, weg. En elke schijf gaat vergezeld van de waanzinnige poster van Tom Hodge!

Om kans te maken op deze prijzen hoef je slechts de volgende vraag beantwoorden:

De bloederige scène op de foto bij dit artikel komt uit de korte film die Jason Eisener maakte voordat hij de financiering van HOBO WITH A SHOTGUN rond had. Wat is de titel van deze korte film?

NB. Het antwoord was natuurlijk TREEVENGE. Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Felicitaties aan alle winnaars!

20 oktober 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!