Zyklon Zombie
Zyklon Zombie
Nederhorror & scifi
21 oktober 2011

Zyklon Zombie

Zyklon ZombieIn Oostende gaat in het laatste weekend van oktober ZYKLON ZOMBIE in première. De Vlaamse no-budget horrorfilm van Thomas van Troostenberghe en Davy Bonny gaat over een rockband met een ‘masterplan’ om de wereld te veroveren.

Smaakvol is duidelijk niet wat Van Troostenberghe en Bonny voor ogen stond. ZYKLON ZOMBIE vertelt het verhaal van een gefrustreerde neo-nazistische rockband die wil doorbreken om zijn extreemrechtse boodschap de wereld in te zenden. De popmuzikanten besluiten daarom een optreden te geven op een massagraf uit de Tweede Wereldoorlog. Wat ze uiteraard niet weten is dat een reeks mislukte wetenschappelijke experimenten op de slachtoffers die er begraven liggen geleid heeft tot het ontstaan van een ras joodse superzombies. En het duurt niet lang voor de doden tot leven komen…

Op zaterdag 29 oktober vindt de (besloten) première plaats. Vanaf 30 oktober is de film zeven dagen lang te zien in Cinema Rialto in Oostende. Aanvangstijd: 22.15 uur. Kaartjes kosten 6 euro. De film is ook onderdeel van Halloween in Oostende en wordt eind november vertoond in de Budascoop in Kortrijk.

 

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!