iron-throne
iron-throne
Nieuws
9 mei 2013

Game of Thrones-tentoonstelling

iron-throne Wie Game of Thrones volgt weet dat de ijzeren troon niet echt comfortabel is, en gevaarlijk bovendien. Wil je desondanks eens proberen hoe hij zit, dan moet je naar de Posthoornkerk in Amsterdam, waar binnenkort een heuse Game of Thrones-tentoonstelling te bezichtigen zal zijn!

Niet alleen de troon komt overgevlogen. Op 19, 20, 23, 24, 25, 26 en 27 mei zijn ook vele kostuums en rekwisieten uit de populaire serie te zien, inclusief natuurlijk wapens en harnassen. Verder komen ook schaalmodellen mee van de draken van Daenerys en is er een Blackwater Bay Interactive Experience waarbij de bezoeker een indruk kan krijgen van hoe het zou zijn om in de grote strijd mee te vechten uit aflevering 2-9.

De tentoonstelling is al te zien geweest in Toronto, São Paulo en New York, maar heeft voor deze gelegenheid een Hollands extraatje: de rode jurk van Melisandre, het personage van Carice van Houten. Bij de opening van de tentoonstelling op 18 mei – helaas alleen voor genodigden – zullen Liam Cunningham (Davos Seaworth), Maisie Williams (Arya Stark) en Alfie Allen (Theon Greyjoy) acte de présence geven. De dag erna mag je gratis in hun voetstappen treden!

Game of Thrones Tentoonstelling
Posthoornkerk
Haarlemmerstraat, Amsterdam
19, 20, 25, 26 en 27 mei
10:00-18:00
Toegang gratis

9 mei 2013

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!