Film Tieten2
Film Tieten2
Nieuws
15 augustus 2012

Film & Tieten

Film  Tieten2 Dat is een combinatie die de lezers van Schokkend Nieuws niet geheel onbekend zal zijn. In dit geval is de tagline echter niet op de bewonderaars, maar voornamelijk op de bezitters van de tieten gericht. Vrijdag 24 augustus: Femathon in Kriterion.

 Er is op 24 augustus een vol programma, beginnend met een mini-markt waar o.a. vintagekleding te vinden is. Vervolgens wordt TAKE THIS WALTZ vertoond, de tweede film van regisseuse (en vroeger actrice) Sarah Polley na het lovend ontvangen AWAY FROM HER. Quirky hoofdrolspeelster Michelle Williams moet kiezen tussen haar lieve man (Seth Rogen) en de spannende overbuurman (Luke Kirby).

De tweede film van de avond is geregisseerd door een man, maar stelt ook flink wat girlpower ten toon: na Quentin Tarantino’s  DEATH PROOF zal menig meisje agressief de zaal uitspringen, Chick Habit neuriënd.

En alsof dat allemaal nog niet leuk genoeg is, wordt er tussen de twee films door porno vertoond. Nou ja, een ‘erotische film-zapservice’ met een selectie ‘eigenzinnige’ erotische fragmenten, samengesteld door het collectief NotThatSexy. Er wordt gezapt zodra het publiek het zat is – dat kan dus nog interessant worden.

Femathon: Film & Tieten
24 augustus
Vanaf 18:00
Filmtheater Kriterion

© Hedwig van Driel
15 augustus 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!