Jaws zwart wit
Jaws zwart wit
Nieuws
12 augustus 2012

Beet!

Jaws zwart witBeet! De winnaars van onze JAWS-prijsvraag zijn bekend.

Van harte gefeliciteerd Godelieve Vanoverbeke (Aalter), Maarten Sourbron (Diepenbeek), Michel Bonset (Amsterdam) en Maux Hoevenaars (Venray). De nieuwe digitaal geremasterde en gerestaureerde blu-ray van JAWS komt jullie kant op. Samen met het T-shirt, de filmposter én een kaartje voor de exclusieve vertoning van JAWS op 16 augustus, om 22.00 uur in Eye, het nieuwe filmmuseum in Amsterdam!

Het juiste antwoord was uiteraard Ben Gardner. We hebben gewoon eerlijk geloot, maar Michel Bonset stuurde ook nog eens een uitstekende motivatie mee: “Mijn tweelingjongens zijn nu 9, volgens mij een prima leeftijd om ze bloot te stellen aan de opengesperde kaken van JAWS…”

Niets gewonnen, maar wel een eervolle vermelding voor Ronny Delsink. Hij gaf ons een corrigerend tikje op de vingers: “De ongelukkige visser was natuurlijk Ben Gardner (en niet alleen zijn boot, maar ook zijn hoofd wordt gevonden door Hooper, evenals een tandje van Bruce, maar dat terzijde.)”

mt_ignore: Jaws2

Lees hier nog even het interview met Joe Alves, de production designer van JAWS, afgenomen door onze eigen JAWS-specialist Bart Oosterhoorn.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!