wrath-of-the-titans-2012-r1-front-cover-96109
wrath-of-the-titans-2012-r1-front-cover-96109
Nieuws
12 augustus 2012

Deze week op dvd en blu-ray

wrath-of-the-titans-2012-r1-front-cover-96109Vanaf deze week verkrijgbaar op dvd en blu-ray: THE BREAKFAST CLUB meets SCREAM en de sequel van de remake van een epische klassieker.

In DETENTION (VS, 2011) houdt een copycat killer, geïnspireerd door de fictieve seriemoordenaar Cinderhella, huis op Grizzy Lake High School. Deze horrorkomedie werd geregisseerd door Joseph Kahn die tot nu voornamelijk videoclips maakte, voor o.a. Blink 182, Britney Spears, Moby en U2. Hoofdrolspeler Josh Hutcherson brak dit jaar door met zijn rol als Peeter Melak in THE HUNGER GAMES. De recensie van Eric van der Woude is vanaf volgende week te lezen op deze website.

WRATH OF THE TITANS is het vervolg op de CLASH OF THE TITANS-remake uit 2010. Ditmaal moet held Perseus (Sam Worthington) het opnemen tegen Kronos, de aanvoerder van de Titanen en de vader van o.a. Zeus (Liam Neeson) en Hades (Ralph Fienes). Alexa Davalos, die Andromeda speelde in CLASH OF THE TITANS, was ditmaal ‘niet beschikbaar’ en dus nam Rosamund Pike (DOOM, SURROGATES) de rol van haar over. “De sequel heeft het voordeel dat de actie ditmaal direct kan beginnen”, schreef recensent Hedwig van Driel. “Een lange sequentie in een labyrint weet warempel wat suspense te genereren, waardoor deze film zijn voorganger in elk geval overstijgt.” Of de rest van de film net zo spannend is, kan je hier lezen.

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!