facts2013poster
facts2013poster
Nieuws
14 oktober 2013

FACTS 2013

Volgend weekend is het weer zo ver: het jaarlijkse comics, sci-fi en anime-festival in Gent. FACTS heeft ook dit jaar een indrukwekkende lijst gasten en activiteiten.

De beurs in de Flanders Expo trekt elk jaar veel geeky bezoek. Geen wonder: er is onder andere een cosplay-workshop, een kostuumwedstrijd, je kunt je haar laten vlechten à la LORD OF THE RINGS, kinderen kunnen met grime experimenteren én er zijn natuurlijk heel veel gasten aanwezig voor vragen en foto’s.

Een greep uit de lijst acteurs: Julie Benz (Darla uit Buffy en Angel, Rita uit Dexter, nu te zien in de nieuwe sciencefictionserie Defiance, waarvan de eerste aflevering op de beurs vertoond zal worden), Many Bennett (frequent shirtloos in Arrow, maar ook bekend van Spartacus: Blood and Sand en THE HOBBIT), Iain Glen (Jorah Mormont in Game of Thrones),  Michael Biehn (THE TERMINATOR), Michael Shanks (Dr. Daniel Jackson uit Stargate), de zusjes Electra en Elise Avellan (GRINDHOUSE, MACHETE), en last but not least de enige echte C-3PO, Anthony Daniels.

Er is ook een flink aantal tekenaars en animatoren in de Artist Alley te vinden – teveel om op te noemen. FACTS zet dit jaar bovendien jonge fantasy- en horrorschrijvers in het zonnetje. Thomas Olde Heuvelt (Hex), J. Sharpe (de Territoria-reeks) en An Janssens (business analyst by day, fantasyschrijver by night) zullen aanwezig zijn.

FACTS 2013
Flanders Expo, Gent
19 en 20 oktober 
website programmagasten

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!