Nieuws
3 september 2009

Exclusieve preview Vengeance

De gebroeders Roald en Sandor van der Laan hebben hun eerste speelfilm THE BLUE HORSE nauwelijks af, of ze zetten al een bloedige teaser op het net van companion piece VENGEANCE!

Het eerste nieuws is dus dat hun debuutfilm THE BLUE HORSE af is. De psychologische dramathriller draait om de jonge Natalie, die na een verkeersongeluk verlamd is geraakt. Mr. Coco komt haar dagelijks opvrolijken. Maar wanneer de clown het meisje opbiecht ooit een moord te hebben gepleegd, neemt het verhaal een schokkende wending. Natalie kent ook iemand die ze graag om zeep zou helpen… THE BLUE HORSE gaat tijdens het SCENECS filmfestival in Amersfoort (6 – 8 november) in première.

Lezers van Schokkend Nieuws weten dat de Dordrechtse low-budgetfilm meer dan drie jaar geleden begon als ‘psychologische horror in een futuristische setting.’ Na kritische testscreenings besloten de Van der Laan broeders echter om de film in twee delen te splitsen. THE BLUE HORSE is nu klaar. VENGEANCE staat gepland voor 2010.

VENGEANCE zal draaien om Joseph Bilger, de vader van Natalie uit THE BLUE HORSE. Ogenschijnlijk is hij een eerzame burger van Morden Falls, in werkelijkheid maakt hij jacht op mannen die een gevaar vormen voor kinderen… Met een fikse rol voor een troep kannibalen belooft VENGEANCE “veel meer horror” te bieden dan hun eerste psychothriller, schreef Sandor van der Laan in juni aan SN.

Hij heeft niet gelogen. Bekijk hier de teaser-trailer van VENGEANCE.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!